Thursday, May 16, 2019

Yapı Kayıt Belgesi Alımı


Arnavutköy'de hizmet vermekte olan mimarlık bürosu geniş hizmet kapasitesi ile ihtiyaç duyabileceğiniz her durumda profesyonel yardım almanızı sağlamaktadır.
Özellikle imar barışı kapsamında yer alacak olan ev ya da dükkanları için profesyonel hizmet almak isteyenler yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini ileterek sunulan yararlanabilirler. Yapılacak olan incelemelerin ardından taleplerinize uygun şekilde hizmet almanız sağlanmaktadır. Farklı araziler üzerinde gerçekleştirilecek olan incelemeler dahilinde imar affı sayesinde kullanıcılara alanın sahibi olma imkanı sağlanmaktadır. Uzman mühendisler tarafından yerinde yapılacak ölçüm çalışmalarının ardından deneyimli mimarlar ile projelendirme çalışması yapılmaktadır. Bu sayede tapu sahibi olmanıza yardımcı olmaktadır. Kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler büro ile yapacakları görüşmeler dahilinde taleplerini iletebilirler.

Yapı Kayıt Belgesi Alımı
Mimari projeler ya da kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışmalar için tamamen profesyonel yardım almak isteyenler için hizmet vermekte olan büro yapmış olduğu çalışmalarda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Başvuru yapılması durumunda yapı kayıt belgesi alımı için gerekli işlemlere başlamaktadır. Daha sonrasında mimari projelendirme çalışmaları yapılmaktadır. Her aşamanın itiraz şekilde gerçekleştirilmesi sayesinde özellikle tapu sahibi olmak isteyenler için çalışmaların sorunsuz olarak tamamlanması sağlanmaktadır. Geniş hizmet seçeneği ile faaliyet göstermekte olan mimarlık ofisi uzman kadrosuyla taleplerinizi karşılamaya devam etmektedir. Ekip tarafından gerçekleştirilecek olan aşamalı çalışmaların yanı sıra danışmanlık hizmeti ile merak ettiğiniz konularda bilgi almanız sağlanmaktadır.

No comments:

Post a Comment