Thursday, September 19, 2019

Kapı Motoru


Kapı motorları farklı özellikteki ve farklı amaçlarda kullanılan kapılarda otomasyonu sağlayan sistemler olarak tanımlanabilir. Otomatik kapı motoru, dayanıklı, güçlü ve dış etmenlere karşı kendi sistemini koruma özelliklerine sahip olmalıdırlar.
Türkiye yetkili ürün temini ve satış platformu üzerindeki ürünler içerisinde motor ürünleri kalitesi ve uzun ömürlü kullanımının yanında satış sonrası destek hizmetlerini de sizlere eksiksiz sunmaktadır.

Kapı Motoru Kullanım Alanları
Kapı motorları farklı kullanım özelliklerine sahip olan kapılarda yer alabilmektedirler. Bahçe kapısı, garaj kapısı gibi yana kayar kapı sistemleri için kapı motoru kullanımı bulunmaktadır. Yaygın ağıyla servis alanları, herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda kısa sürede sorununuza profesyonel hizmet vermek için çalışmaktadır. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu satış ve pazarlama hizmetlerimizde öncelikle satış sonrası hizmette müşteri memnuniyetinin eksiksiz sağlanmasıdır. Ürünlerin kalitesiyle birlikte uzun ömürlü olması, markasının güvencesi altında garantili olarak sizlere ulaştırılmaktadır. Yana kayar kapı motoru seçimi yaparken öncelikli olarak kapının ağırlığı ve açılma alanının genişliği dikkate alınmalıdır. Yana kayar kapı motoru uzaktan kumanda sistemiyle çalışabilmekte olup, kapı motoru ürünleri iki uçlu alıcısıyla geniş ve uzak mesafeden çalıştırılabilmeye olanak sağlamaktadır.
Kapı motorunun özelliğine ve gücüne göre 250 kg ile 1000 kg aralığındaki ağırlıklardaki kapıların otomatik olarak uzaktan kumandayla açılması mümkün hale getirilmiştir. Akıllı sistemlerle tasarlanmış olan kapı motoru ürünleri, canlı ya da cansız herhangi bir engelle karşılaşınca otomatik olarak durmakta ve ters yönde hareket edebilmektedir.

No comments:

Post a Comment