Monday, June 1, 2020

En Samimi Afiyet Olsun, Burada


Şehirde sıra dışı bir gün geçirmek veya şehir dışından gelen misafirlerinize unutamayacakları bir Fethiye hatırası yaşatmak isterseniz, Caretta Yatçılık modern, lüks kiralık tekne ve yatlarıyla sizleri Denizin turkuaz sularında bekliyor.

Şımartıldığınız bir atmosferde içerisinde bulunduğunuz hayatın koşuşturmacasından uzaklaşarak, belki özel bir gününüzü kutlayacak, belki de sadece bunu hakkediyoruz diyerek sevdiklerinizle sıradan ama özel bir etkinlik düzenleyecek ve Taşucu yat turları konusunda bu kadar geç kalmış olmanın pişmanlığını yaşayacaksınız.

Şehire dışarıdan gelen misafirlerde, 5000 yıllık tarihi ve dünyada benzeri olmayan deniziyle ünlü, tarihler boyu cazibe merkezi olmuş Mersin'e gelmiş ve lüks modern bir teknede ayrıcalıkla ağırlanarak, doyasıya gezmiş ve Mersin koylarinı solumuş olmanın mutluluğunu yaşayacak ve bu güzel hatırayı bir daha tekrarlanması umuduyla zihinlerinin en güzel yerine kaldıracaklar.

Yat kiralama hizmetinizi bir saat ile bir tam gün aralığında farklı seçeneklerle istediğiniz kadar alabilir. Randevu saatinde Mersin koylarini belirli yerlerinde tekne ile buluşarak hatıra biriktirmeye başlayabilirsiniz. Denize doyamadığınız durumlarda ise bulunduğunuz teknenin randevu müsaitlik durumuna göre kiralama hizmetinizi uzatabilir. Denizin tadını kesintiye uğramadan biraz daha çıkartabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment