Friday, October 23, 2020

Karabük Treyler Üretimi


Dorse konusunda sürekli ileriyi hedefleyen istikrarlı ve kaliteli bir firma ile çalışmak istiyorsanız Cangül Treyler ile iletişime geçin, uygun fiyata kaliteli hizmet alın.

Özel Treyler Üretimi ve Acil Yol Yardımı Sağlıyoruz
Cangül Treyler olarak 1986 yılından beri sektöre hizmet etmekteyiz. Bu süreçte değişim ve gelişimlere ayak uydurduk ve alanın ihtiyaçları doğrultusunda 2004 yılı itibari ile dorse imalatına yöneldik. Halihazırda yaklaşık 3800 metrekare kapalı alanda asgari seviyede maliyetle maksimum seviyede kaliteli üretim gerçekleştiriyoruz.

Cangül Dorse Karabük'te hizmet vermektedir ancak sadece Karabük treyler şirketleri arasında değil ulusal alanda da sektörün en önemli dorse şirketidir. Yaptığı çalışmalarla kalite standardını üst düzeye çıkarmış olan şirketimiz ihtiyaç halinde özel treyler üretimi de gerçekleştirmektedir.

Ayrıca tüm bunlara ek olarak satış sonrası destek hizmetleri de firma bünyesinde mevcuttur. Gerek müşterilerin gerekse treylerlerin her zaman ve her yerde iyi yolculuk geçirmesini istiyoruz. Uzun yolculuk gerektiren durumlar kimi zaman çeşitli problemleri beraberinde getirebilmektedir. Bu tür durumlarda 24 saat boyunca hizmet veren bir acil yol yardımı gerekmektedir. Cangül Dorse kapsamlı bir hizmet paketi sunuyor olduğu için destek hizmeti de sağlamaktadır.

Bizim için üretimdeki kararlılık ve kalite ile %100 müşteri memnuniyeti her şeyden önemlidir. Attığımız her adımda müşterilerin beklenti ve isteklerini karşılamayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle ilk etapta müşterilerimizin ihtiyacını tespit ediyoruz. Daha sonra alanında uzman ve tecrübeli ekibimiz standartlara uygun dorse üretimi gerçekleştirmektedir.

No comments:

Post a Comment