Friday, January 15, 2021

Toz Boya İşlemleri


İzmir toz boya günümüzde çok tercih edilir. Kaliteli yapısı ile dikkat çeker. Toz boya üretimini yapan firmamız kaliteli bir şekilde üretimi gerçekleştirir. Toz boyalarımızın içeriğinde kimyasal maddeye rastlanmaz. Solvent denen sağlığa zararları bulunan ve boyanın kalitesini düşüren maddede boyanın içeresinde yer almaz. Toz boyalarımız parlak bir yapıya sahiptir ve kapatıcılığı inanılmaz güçlüdür. Güçlü kapatıcı özelliği sayesinde tek katta kapatır ve ikinci bir kata gerek kalmaz

Toz boyalarımız üst kalitededir ve boyutları mevcuttur. Fiyatları ise boyutlarına göre değişiklik gösterir. İçerisinde çok faza kimyasal madde bulunmadığı için, sağlığı olumsuz bir şekilde etkilenmez ve kokusu şiddetli değildir. Bu sebeple de boyama işlemini gerçekleştiren kişinin sadece maska takması yeterli olacaktır. Koku oranı az olduğu için etkilenme oranı da düşüktür. Boyama işlemi esnasında boyanın kıvamı tam yerinde olduğu için içerisine su katmayı gerektirmez. Son derece sağlıklı ve kalitelidir.

Tozboya Çeşitleri
Firmamızda toz boya çeşitleri çoktur ve her biri kaliteli yapıya uygu olarak üretilmiştir. Birinci sınıf malzemeden üretimi gerçekleştirilir. Birçok rengi vardır. İstenilen renk tercih edilebilir. Boyama işlemi esnasında uygulanması çok basittir. Fiyatları ise miktarına göre değişiklik gösterir. Fakat boyama tozboya çeşitlerini kaliteli ve uygun fiyata bulmanız mümkündür. Uygun fiyatlı olmasının yanı sıra parlak bir yapıya sahiptir ve bir kere kullanıldığında kapatıcı özelliği yüksektir.

No comments:

Post a Comment