Sunday, June 27, 2021

İskenderun Bosch Servisi



Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmet veren İskenderun Vestel servisimiz en güvenli beyaz eşya hizmeti vermeye devam etmektedir.
İskenderun Vestel servisimiz Akdeniz bölgesi ve tüm İskenderun ilçelerine beyaz eşya servisi vermekten onur duyar. İskenderun Vestel servisimiz 7/24 haftanın her günü ve dört mevsim hizmette sınır tanımadan kaliteli çalışmalarına devam ediyor. Senelerdir beyaz eşya onarımı, bakımı, tamiri için elinden gelen çaba ile çalışmaktadır. Servis elemanlarımız her zaman işinde uzman, eğitimli, tecrübeli, pratik çözüm bulan ve güler yüzlü olarak hizmet vermektedir. Vestel servisimiz diğer markaların ürünlerinin de bakımını ve onarımını yapmaktadır. İskenderun Bosch, İskenderun Arçelik ve İskenderun klima servisi olarak da hizmet vermektedir. En kaliteli hizmetleri ile beyaz eşya tamiri ve bakımında birçok başarıya imza atmıştır.

Yüksek Kalitede Beyaz Eşya Bakımı, Tamiri ve Onarımı
Her  zaman servisimiz bütün beyaz eşya çeşitlerinin bakımını ve tamirini yapmaktadır. Hizmet verdiğimiz beyaz eşya çeşitleri ise;

Buzdolabı tamiri,
Klima tamiri,
Televizyon tamiri,
Fırınlı ocak tamiri,
Elektrikli çaydanlık tamiri,
Elektrikli süpürge tamiri,
Bulaşık makinası tamiri,
Elektrikli şofben tamiri,

Çamaşır makinası tamiri ve pek çok beyaz eşya tamiri, bakımı ve onarımı yapılmaktadır.
Her zaman servisimizin fiyatları da diğer beyaz eşya servislerine göre çok ekonomik ve uygun olmaktadır. Servisimiz ile iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment