Tuesday, July 13, 2021

Eryaman Diş Hastanesi



Ankara'da kaliteli, güvenilir ve etik kurallara uygun olarak hizmet veren bir diş kliniği arıyorsanız sizler de Eryaman Diş Kliniği'ni tercih edebilirsiniz.
Eryaman Diş Kliniği, hastalarına güleryüzlü, dürüst, etik kurallara uygun, kaliteli ve teknolojik cihazları ile hizmet sunuyor. İhtiyacınız olan tüm diş hekimliği bölümleri için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Periodontoloji(dişeti hastalıkları), İmplant(vidalı diş), Ortodonti(tel tedavisi), Diş Beyazlatma, Pedodonti (Çocuk diş tedavileri), Endodonti (kanal tedavisi) gibi her konuda destek alabilirsiniz. Aynı zamanda merak ettiğiniz konu hakkında 7/24 bilgi edinebilirsiniz. Hastalarına kurumsal değerli benimsemiş bir şekilde hizmet sunuyor. Uzman hekim kadrosu ve deneyimli personelleri ile sizlerin sağlığı için hizmet sunuyor.

Diş Tedavisi Eryaman
Eryaman Diş Hastanesi, Ankara'da en iyi ve son teknolojik cihazlara sahip başarılı bir hastanesidir. Bu hastanede hizmet veren tüm doktorlar hastaları ile yakından ilgilenmektedir. Takım çalışmasına yatkın bir şekilde sizlere güvenli bir hizmet sunuyor. İnsan sağlığı için dişlerin sağlığı oldukça önemlidir. Bu yüzden dişlerin kontrolü ya da bakımı için tercih edilen hekimin tecrübesi de önemlidir. Eryaman diş, sizlere diş sağlığı sektöründe en iyi şekilde hizmet sunmayı amaçlıyor. Çevreye, topluma ve sizlere karşı saygılı, hoşgörülü ve ilgili bir şekilde hizmet sunmayı hedefliyor. İlkeleri gereği siz değerli hastalarına kusursuz bir hizmet garantisi veriyor. Hastane ortamının dezenfeksiyonu ve temizliği sık sık yapılıyor. Sizlere rahat, konforlu ve sterilize ortamlar da hizmet sunuluyor.

No comments:

Post a Comment