Monday, April 8, 2019

Lazer Epilasyon Fiyatları


Yoğun olarak mesaj dökülmesi problemi yaşayan hastalar için gerçekleştirilecek olan saçı ekimi dökülmenin yaşandığı bölgelerde yeniden saç çıkmasını sağlamaktadır.
Özellikle erkeklerde yaşanan saç dökülmesi problemine karşı gerçekleştirilecek olan uygulama için belirlenecek olan saç ekimi fiyatları hastaların taleplerine göre değişmektedir. Ekilecek olan saç kökü miktarı ve uygulanacak olan yöntem fiyatları belirlemektedir. Uygun fiyat seçenekleri ile kaliteli ve güvenilir hizmet almak isteyenler iletişim bilgileri üzerinden yapacakları görüşmeler dahilinde detaylı bilgi alabilirler. Geniş hizmet kalitesiyle çalışmalarına devam ettirmekte olan poliklinik oluşabilecek her türlü problem de hastaların şikayetlerinin ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır. İlerleyen yaşlarda oluşabilecek problemler arasında özellikle göz kapağı estetiğini etkileyen sorunlar yer almaktadır. Göz kapağındaki elastikiyetin kaybedilmesi durumunda ameliyatsız göz kapağı estetiği uygulanmaktadır.

Dudak Dolgusu
Dudaklarının ince olmasından şikayetçi olan hastalar için dudak dolgusu sorunsuz şekilde uygulanmaktadır. Gerçekleştirilecek olan uygulama konusunda belirlenecek olan dudak dolgusu fiyatları üzerinden hizmet verilmektedir. Yapılacak olan uygulamanın içeriğine göre değişecek olan fiyatlar ile talepler karşılanmaktadır. Vücutta özellikle istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler için ileri teknolojiye sahip cihazlar ile uygulama yapılmaktadır. Gerçekleştirilecek olan uygulama konusunda belirlenecek olan lazer epilasyon fiyatları vücutta uygulanacak olan bölgeye göre değişmektedir. Koltuk altı, bikini bölgesi, kuyruk sokumunu, kol, bacak gibi farklı bölgelerde uygulama yaptırmak isteyenler için en uygun fiyat seçenekleri ile hizmet verilmektedir.

No comments:

Post a Comment