Saturday, September 19, 2020

MEDYUMLUK NEDİR? NASIL OLMALIDIR?


Yaşam boyu hepimizin hayatında olumsuz, can sıkıcı meseleler olacaktır. Öncelikle yapılması gereken bakış açımızı değiştirerek negatif enerjiden kurtulmaya çalışmaktır. Nasıl denir bir insana kırk gün delisin denirse o insan gerçekten deli olur. Bunu hayata çevirdiğimizde belki yaşananlar kaynaklı, belki de sadece bakış açısından genelde hiç pozitif olamıyoruz. Sürekli bir ön yargı, tatminsizlik, kendimizi sorgulama durumu bizimle beraber. Bu durumların artışı da hayatımızda yeni ihtiyaçlar oluşmasına neden oluyor.

Bir zaman sonra işin üstesinden gelemeyip araştırmaya başlıyoruz. Ne yapabiliriz? Nasıl yapabiliriz? Bu durumlar da genelde başvurulan medyum hevesi d yanlışlarımıza diğer bir yanlışı eklememizi sağlıyor. Tabii ki medyumluk var bir gerçektir. Ama talep arttıkça her sektörde olduğu gibi bu sektöre de aldatmacalar giriyor. Gerçekten verilen hususi yetenekli medyum olanlar zaten üçkâğıt olayına karışamaz.

Onlarda asıl amaç yardımcı olabilmektir. Kimi aşk duası ister. Sevdiğine kavuşmak hayalidir. Bazıları yolunda gitmeyen ilişkisine çare bağlama büyüsü düşünür. Bir diğer kişi giden için Büyü bozma ister, giden neden istenirse! Tüm bu talepleri karşılayacak sektör oluşmalıdır. Engel olamazsınız. Ama burada yapılması gerekli olan yine ve yine sorgulamaktır. Sağlam kaynaklara bel bağlamaktır. İnsanların aklı kullanılmalıdır. İletişime geçilecek olan sitemiz gibi kaynaklar olmalıdır. Gerçek hep anlaşılır. Kandırmaya çalışan kişi de aslında kanandır. Kalplerdeki güzelliklerin ve masumiyetin hiç bitmemesi dileğiyle MUTLU KALIN.

No comments:

Post a Comment