Friday, September 18, 2020

Nissan Araba Kampanyaları


Türkiye'nin en çok tercih edilen araba markalarından olan Nissan markasının Eylül ayı araba kampanyaları için siteyi inceleyebilirsiniz.

Nissan Eylül Kampanyaları
En çok tercih edilen araba markalarından biri olan Nissan arabaları için Eylül ayına özel araba kampanyaları düzenledi. Her modele özel olarak farklı fırsatlar sunmaktadır. Eylül ayı boyunca Nissan Qashqai 282 bin TL'den başlayan özel fırsatlar sunmaktadır. Şanzımanı otomatik ve ya manuel olarak dizen ve ya benzin olarak birçok farklı modelde farklı fiyatlar sunulmaktadır. Yüksek teknolojili tasarımıyla oldukça dikkat çeken Nissan markası ve Qashqai modeli son yıllarda en çok tercih edilen araba modelidir. Qashqai modellerin fiyatı 282 bin TL'de başlayarak farklı model ve özelliklerine göre 360 bin TL'ye kadar değişiklik göstermektedir. Nissan markasının en çok tercih edilen bir diğer modeli olan Micra fiyatları ise 161 bin TL'den başlayarak 206 bin TL'ye kadar farklılık gösterir. Arabaların fiyatlarını şanzıman modeli ve yakıt türleri de etkilemektedir.

Nissan markasının araba kampanyaları 30 Eylül tarihine kadar geçerlidir. Bu özel fiyatlardan ve fırsatlardan yararlanmak için 30 Eylül'den önce mutlaka incelemelisiniz. Nissan araba markası Eylül ayına özel çok cazip araba kampanyaları düzenlemiştir. Siz de Nissan araba markasının araba kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız 30 Eylül'den önce kampanyaları mutlaka değerlendirmelisiniz. Her tarza ve bütçeye uygun fiyatlar sizleri beklemektedir.

No comments:

Post a Comment